Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ajánlanátok macbook/macbook...

Ajánlanátok macbook/macbook air méretü laptopokat?

Figyelt kérdés

Szóval macbookot szeretnéd, de sajnálom 3 matiz árát kiadni rá, szóval marad a winfos, csak akkor legalább a mértet legyen macbook.

Köszi szépen előre is.

2021. márc. 7. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
De melyik macbook? A 13"-es?
2021. márc. 7. 11:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem a kijelző méretre gondoltam, az mindegy mekkora, inkább a vékonyságra meg a könnyüségre.
2021. márc. 7. 11:55
 3/5 xKakashix ***** válasza:

Lg gram, Dell xps, Huawei matebook... ezek között találsz ilyet, de ezek sem 100 ezerbe mennek, ha minőségit akarsz ami használható is akkor ezek a legjobb opciók, biztos vagyok benne, hogy lehet találni 100-150k-ért is hasonló méretűt, csak az olcsó kis műanyag lesz, gyenge procival, kevés rammal és tárhellyel

mennyi lenne rá a keret?

2021. márc. 7. 12:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ilyen 200 ezer körül szerettem volna, de igazából nem azért mert nem tudnék összeszedni többet, hanem egyszerüen sajnálok 300 ezer plusz forintot kiadni egy laptopra amit használok legjobb esetben is néha.
2021. márc. 8. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:

lehet olcsóbb kategóriában is nézelődni. 4 magos proci legyen rajta, azzal időtálló kis netrzős gépecske lesz.

pl 1035G#, 1135G#, 10210U, 4300U, 4500U, 5300U

kb ezek vannak

#(G utáni szám az integrált grafikára utal. 1-es a leggyengébb, 7-es az erősebb. 7-es van kb egyszinten az AMD-kkel. Játékra körülményes (YT lehet nézelődni))

Ez a legolcsóbb ajánlható most talán.

[link]

2021. márc. 8. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!