Idén várható valami árcsökkenés VGA-k miatt?
nem tudni előre, hogy hogy fognak alakulni a dolgok, egyelőre csak nőnek az árak, maximum tippelgetni lehet, de fölösleges, ki kell várni a dolgokat, mindenesetre most nem túl pozitív a helyzet
január elején sikerült vennem egy RTX 3070-t (Gigabyte Gaming OC)
277k-ért alzáról, ma lecsekkoltam hardveraprót csak úgy kíváncsiságból és 400k alatt nem lehet találni.. nagyon durva
Szinte hihetetlen.... 5600xt gamming 250k..(használt)
Ujjonan 130volt..
hardveraprón is leírta az egyik eladó, hogy eddig is elvitték a kártyáit 440-450k-ba, szóval nem fél, hogy nem veszik meg...
volt aki bontatlant 600k-ba hirdet, az azért már undorító (3070)
Hát már december vége óta reménykednek az emberek, hogy jaj jön a 6700 meg a 3060 és egyből csökkenni fog a vga árak, azt jó lesz felébe is.
Tényleg dupla áron megy most az összes. kártya 1660-t december elején még 100kba vettem, most 200-ba se lehet kapni. Ugyan ez az rx 580 4gb oc 40k volt használtan, most 75be elvinnék.
Én már nem jósolok ilyen árakat, de már a jósokból is elegem van, ha kiraksz egy hírdetést facera, akkor csak a nevető smájlikat dobják rá, közben meg írnak 10en, mert kereslet az hatalmas a használt piacon is.
Meg jönnek a fél éves HA linkekkel, hogy ennyi meg annyi az ár, közbe meg a valóság az, hogy elviszik 2xes áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!