Processzor csere után rebootol a gép folyamatosan,majd kékhalál. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Alaplap: MSI A320M-PRO E
Ryzen 3 1200 lett cserélve Ryzen 5 2600ra. Az alaplap dobozán az áll hogy 2000 ready. Legelső inditasnal bekapcsolt a gép,feladatkezeloben azt írta 2 mag 4 szál. msconfigban a 4 mag be volt pipálva,kivettem és ujrainditottam a gepet. Azóta semmi,csak kekhalal meg sikertelen javítást dob fel. Mit tegyek?
2021. márc. 5. 17:53
2/7 A kérdező kommentje:
Folyamatban. Remélem minden menni fog,mert eléggé félnék egy bios frissitest csinálni itthon.
2021. márc. 5. 18:06
3/7 anonim válasza:
Pedig ezt ez bios frissites jobb esellyel megoldja mint egy ujratelepites, de te tudod. En a helyedben a regi procival inteztem volna egy bios frissitest aztan csak a proci csere.
4/7 anonim válasza:
Ilyen akkor szokott lenni, ha valamilyen hardver cserélve van a gépben(jelen esetben proci), és a windows beleakad az új hardverbe, mivel még a régi proci drivere van fent. Milyen operációs rendszert használsz?
5/7 anonim válasza:
Bios frissítésnél 10-szer nézd meg, hogy pontosan jó-e a bios, mert ha rosszat teszel fel, akkor kb brickelted a gépet.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem a Windowsal lesz a baja, de ha mégis azt írd le légyszi kíváncsi vagyok.
7/7 anonim válasza:
Ha biosverzió a rossz, akkor a kékhalálig nem jutna el a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!