Milyen gépet érdemes vennem? Bővebb info lent.
Hello mindenki!
A régi gépem már eléggé az utolsókat rúgja (fénykorában sem volt egy minőségi darab de az akkori szükségleteknek megfelelt). Őszintén sosem ástam magam bele a témába, hogy túl sokat tudjak róla... (ezért is írok ide) De ha már új gép, akkor inkább összerakatnám, mint, hogy vegyek egy complete-ett. Az egészhez jól jönne pár tanács, hogy miből, milyet ki, miért ajánlana. A www.ipon.hu –n nézegettem az elég bő választékot, de kicsit káoszos úgy, hogy nem értek hozzá.
Mire használnám:
Amatőr fotós vagyok és elég ijesztő, hogy mennyi helyet foglalnak a képek és a hozzájuk tartozó progik.
A jövőben el szeretnék kezdeni filmvágással foglalkozni. (persze eleinte azt is csak amatőr szinten). (A játék számomra nagyon másodlagos mivel tényleg alig játszom.)
Meg még a minden napos dolgokra zene, netezésre stb.
Sajnos még nem tudom, hogy mennyit tudok rászánni, de egyértelműen minél olcsóbban tudok össze rakni egy használhatóbb gépet összerakatni annál boldogabb, leszek:)
Előre is köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!