Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám bekapcsolni a...

Hogyan tudnám bekapcsolni a Windows alapú Lenovo Tabletemet, hogyha nem reagál semmire sem? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Windows alapú Lenovo tabletem van összecsukható - levehető billentyűzettel. Pár napja már szarakodik. Lefagyott, belassult. Tegnap délután kikapcsoltam. Hátha megjavul vagy valami. De azóta nem kapcsol be. NINCS LEMERÜLVE! 100 %-ra fel van töltve. Amikor ráteszem a töltőre aztán leveszem akkor mindig kiírja a töltöttségi szintet. Valamiért megkergült. Hogyan tudnám elindítani?

2021. márc. 3. 11:49
 61/109 A kérdező kommentje:
Fhú ezzel aztán marhasokat segítettél...
2021. aug. 22. 19:57
 62/109 anonim ***** válasza:
46%
Vagyis már írtál már több egri szervíznek is? Nem úgy tűnik... Én nem vagyok arrafelé ismerős, de ha megírnád a kérdésedet, hogy mennyibe kerülne bevizsgálni a gépet, a válaszokból máris lenne valami képed arról, hogy melyik lehet megbízhatóbb, mint a többi...
2021. aug. 22. 22:22
 63/109 A kérdező kommentje:
De hova írjam meg a kérdést?🤔
2021. aug. 22. 22:23
 64/109 anonim ***** válasza:
60%
Hova... Hát ott vannak a találatok, nem? Kattintgasd végig őket, keresd meg az e-mailcímüket, és oda. Úgy, hogy egy levelet egyszerre küldj szét mindegyiknek, hogy lássák, hogy mások is megkapták, hadd tudják, hogy verseny van, azé lesz a pénzed, aki a legjobban kiszolgál. :)
2021. aug. 22. 22:27
 65/109 A kérdező kommentje:
Én még nem is hallottam ilyenről, hogy email-t írni 1 boltnak 1 ilyen dolog miatt. Nekem ez abszurd. És nem hétköznapi...
2021. aug. 23. 07:40
 66/109 anonim ***** válasza:
46%

:DD

Én meg olyat nem hallottam, hogy valakinek ott van a kezében az internet, és annyit nem tud kideríteni, hogy hol van számítógépszervíz a közelében.

Te csak a gyk-t látod az egész világból?

Pont azért adják meg az ilyen cégek az e-mail címüket, hogy fel tudd venni velük a kapcsolatot, ha bármilyen kérdésed van, pl. ha tudni akarod, hogy mennyibe kerül náluk, hogy megnézzék a gépedet, és megmondják, mennyibe fog kerülni a javítása, hogy aztán el tudd dönteni, rájuk bízod-e, vagy másra, vagy veszel újat.

2021. aug. 23. 08:42
 67/109 A kérdező kommentje:
Úristen fejezd már be ember te miről beszélsz? Mindent ki tudok derdíteni. De nem az a kérdés, hogy milyen szervizbe vigyem a tabletemet...
2021. aug. 23. 11:07
 68/109 anonim ***** válasza:
34%

"Mindent ki tudok derdíteni."

Ebből sem úgy tűnik:

"63/67 A kérdező kommentje:

De hova írjam meg a kérdést?🤔"

2021. aug. 23. 12:24
 69/109 anonim ***** válasza:
34%
Csak egy unatkozó troll, szerintem ne foglalkozzatok vele.
2021. aug. 23. 12:31
 70/109 A kérdező kommentje:
Nem érted. Azt nem tudom kideríteni, hogy mi lehet a baja
2021. aug. 23. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!