Hogyan tudnám bekapcsolni a Windows alapú Lenovo Tabletemet, hogyha nem reagál semmire sem? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Windows alapú Lenovo tabletem van összecsukható - levehető billentyűzettel. Pár napja már szarakodik. Lefagyott, belassult. Tegnap délután kikapcsoltam. Hátha megjavul vagy valami. De azóta nem kapcsol be. NINCS LEMERÜLVE! 100 %-ra fel van töltve. Amikor ráteszem a töltőre aztán leveszem akkor mindig kiírja a töltöttségi szintet. Valamiért megkergült. Hogyan tudnám elindítani?2021. márc. 3. 11:49
2/109 anonim válasza:
Elindítani úgy tudod, hogy kideríted az okát amiért nem indul és megjavítod. Ha van dedikált kártya, annak lehet, hogy a forrasztása engedett el. Lehet, hogy alaplap hiba, vagy épp a bios sérült meg. Kismillió oka lehet.
3/109 A kérdező kommentje:
Értem. De itthon házilag hogyan tudnám elindítani?🤔
2021. márc. 3. 12:48
4/109 anonim válasza:
#3 mennyire értesz a mikrovezérlők forrasztásához?
(Most nyilván valami olyasmit mondtam aminek talán értelme sincs, de hogy nem értesz hozzá, az biztos)
5/109 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy azt akarom csinálni?
2021. márc. 3. 13:52
6/109 anonim válasza:
"Értem. De itthon házilag hogyan tudnám elindítani?"🤔
Senki nem mondta, csak feltételeztem hogy nem véletlenül tetted fel a fenti kérdést. Nyilván tévedtem, és csak a szél lengette a p... kezedet gépelés közben.
7/109 A kérdező kommentje:
Ok elég. Most már segítőkész válaszokat kérek!
2021. márc. 3. 16:36
8/109 A kérdező kommentje:
Ez a Tablet pontos neve: Lenovo MIIX 310-10icr
2021. márc. 3. 19:37
9/109 A kérdező kommentje:
Szóval hogyan?🤔
2021. márc. 14. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!