Utólag lehet ventilátort építeni a laptopba? Sajnos gyárilag csak egy hűtőborda van benne, úgy gondoltam, hogy ezt kiveszem, és helyére beleteszek egy ventit, és ragasztópisztollyal rögzítem. Az áramellátás úgy lenne, hogy ráforrasztanám az...
Bocsi kérdező, de ez egy elég szutyok egy laptop :/
Egyáltalán a win 8.1 hogy települt fel rá?
A 2GB RAM még nagyon nagyon határeset, de a proci olyan gyenge, hogy még egy atom is lekörözi.
Naja, ott a hely akkor a ventinek, és lehet rögzíteni is a procira (a felső az). Persze valszeg egy kompatibilis hűtés drágább lesz, mint amennyit ér az egész gép, kb 8-12 ezer. De hobbinak jó.
Amúgy az ára tényleg értelmezhetetlen. 35 ezer volt? Ez? De miért? Miért volt ez jó üzlet neked? Ennyiért már el lehet csípni néha egy i3 (2 mag, 2 szál) vagy akár i5 procis gépet (2 mag, 4 szál) (2-3. generációsakat). Nyilván szar akksival, leamortizálva. De az normális PC lenne, és nem egy vékony kliens.
Hát ezeket én is tudom, de szükségem volt egy laptopra, ami hibátlanul működik, és ezt találtam. Végülis netezésre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!