Autópumpa megfelel a noti venti takarítására?
Figyelt kérdés
Lehet, hülye kérdés, de kíváncsi lennék, maradhatok-e az ingyenes forrásnál, ami mindig kéznél van, vagy tényleg megéri sűrített, tartósított hegyi levegőbe fektetni pár eztest- értem ez alatt a pár ezresért kűapható sűrített levegő sprayt. De mennyivel jobb az, mintha pumpával csinálnám?2010. aug. 17. 23:31
1/4 anonim válasza:
én sose vettem olyan, fogalmam sincs mi a franc lehet abban de a levegő ingyen van a kompresszor is csak áramot kér a halál fog fizetni érte ha én is elő tudom állítani. a kézi pumpa a legjobb az bio kompresszor :)
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok így, köszi a választ :) felpontozás ment
2010. aug. 17. 23:52
3/4 anonim válasza:
A gyári formában nem felel meg. Viszont ha fogod a pótkereket, felpumpálod, és az így előállított sűrített levegőt használod akkor már ugyanott vagy.
Megteheted azt is, hogy ecsettel fellazítod a megtelepedett port, és porszívóval lefújod.
A ventillátortakarításkor viszont mindenképp ajánlott a lapátok közé bedugni valami műanyag lapot (vagy ujjal megfogod a lapátot). Egyszerűen túlpöröghet a venti, amit a műanyag siklócsapágyai nem bírnak így idő előtt tönkremegy.
4/4 anonim válasza:
Vagy egyszerűen veszel a jó nagy levegőt és kifújod. Az mindig kéznél van, és ingyenes :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!