Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen routert vegyek és...

Milyen routert vegyek és hogyan állítsam be?

Figyelt kérdés

Én a földszinten lakom és ide van be vezetve a vidanet készüléke amiből jön az internet, telefon és kábeltévé.

Nálam van egy router egy netis jól működik, de az emeletre is kellene egy router. A vidanet szerelő azt javasolta hogy nekem lentre kell egy olyan router ami gigabites ami olyan 13.000 ft kezdődik a normálisabb az legyen nálam és az én régi routerem legyen az emeleten.

Milyen márkát vagy típust javasoltok és hogyan kössem össze a kettőt, mert még nem csináltam ilyet.

Köszönöm.

#kettő router össze kötés
2021. febr. 26. 17:33
 1/2 Vortrex ***** válasza:
Tudom javasolni az TP-Link Archer C6-os routert, nagyon profi és a kategóriájában egy olcsóbb termék. Igazából ha csak az internet jön rajta, nem igazán kell állítgatni, legfeljebb a router alján található egy matrica a belépési adatokkal, azzan egy böngészőn belépve a wifi jelszó módosítható. A modemból megy egy kábel a kék aljzatba, az egyik kimenetét meg a régi router kék aljzatába dugod.
2021. febr. 26. 19:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Jól mondta a szerelő, dicséret neki!

Lényegében bármilyen AC Router jó lesz, ami tud 5 ghz-et is.

Xiaomi is jó

[link]

2021. febr. 26. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!