Milyen gamer laptopot érdemes venni 2021-ben?
Sziasztok!
Eddig csak asztali gépem volt, nem ismerem a laptopokat.
Sajnos hosszabb időre távol leszek otthonomtól, szükségem lenne egy megbízható gépre, amin elsősorban játszani szeretnék, mellette nyilván az otthoniakkal kapcsolattartás és filmezés, stb.
Nézegettem az ajánlatokat, először rájöttem, hogy jóval költségesebb lesz, mint az asztali gamer gépem építése volt, aztán arra, hogy ezek kompromisszumos gépek, melegednek, hangosak is lehetnek.
A másik erős kétség bennem, hogy Intel / Ryzen... Mikor legutóbb építettem gépet, akkor csak az Intel jöhetett szóba.
Nyilván a minél erősebb gép lenne a célom, az ár viszont erősen behatárol. Továbbá szeretném, ha csendes is maradna a gép és nem forrna fel pár óra játék után. Először 300k környékén gondolkodtam, aztán az első napnyi keresgélés után már 450-re is felemeltem a kis lélektani határomat.
Mostanában az Apex-re vagyok ráfüggve, de a PUBG-t is szeretem, továbbá a Cyberpunk 2077-et is szeretném megvenni, jó lenne azt is élvezhető minőségben játszani.
Nyilván ezekhez kell a teljesítmény, ki milyen gépet ajánlana/használ ilyen árkategóriában?
Az sem baj, ha olcsóbban is kijön :D
Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat!
keves a 8 GB de ilyeneknel alapveto elvaras hogy bovitheto lehessen, vagyis ne ram mennyiseg alapjan valasz
masik oldal pedig a generacios kerdes, sajnos most vannak (lennenek) a nagy valtasok, de hogy ki e birod varni, mennyit csusznak megjelenesek, mert mint Ryzen (AMD) bol mind Intelbol nagyon jok jelenek majd meg, emelett vga kbol is
ha surgos akkor arkeretednek megfeleloen kivalsztasz valamit aktualisnajablatokbol, teszteket hasznos nezegetned
nagyjabol kepben leszel mit fogsz kezbekapni
ilyen nagy osszegnel erdemes figyelned hogy minden garis dolog biztositva legyen, ha lehet akkor "szonelkuli" cseregari is elsosorban,
elkerulve ezzel azt hogyha kifogsz valami idegesito peldanyt
Kedves "Közveszélyes Kontár".
Igazából még ráér a dolog pár hetet-hónapot is akár, mert szeptemberben utazok. Azért szeretném hamarabb megvenni, mert ha valami baja lesz, akkor tudjam intézni a garis dolgokat, másrészt meg addig ki ismerném, valamint egyre csak mennek felfelé az árak, nem tudom hogy érdemes-e várni a vásárlással.
Végül ezt a laptopot vásároltam:
ASUS ROG STRIX G15 G513QM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!