Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videó kártyámat hogy tudom...

Videó kártyámat hogy tudom 128mbről felhúzni 256mbre?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 1 éve vettem egy laptopot.. és most mondta egyik haverom hogy miért nem húzom fel a vidi karit 256mbre? Én csak néztem mondom ilyet is lehet?:D xd

A videókártyám: nVIDIA GeForce 7000m

Gépem típusa: ASUS F5N-AP220-as

Kérlek titeket segítsetek, linkeljetek oldalakat amik szóba jöhetnek, ja és BIOSBA próbálta húzni haverom de nincs olyan "menüpont" ..

Nagyonszépenkérem SEÍGTSETEK!!!

2010. aug. 17. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószinűleg azért nincs olyan menüpont, mert automatikusan oszt memóriát a BIOS a videokártyának. Az más kérdés, hogy egy ilyen szintű videokártyának édesmindegy, hogy 128 vagy 256MB memóriája van... Se gyorsabb, se szebb, se jobb nem lesz tőle, csak a géped lesz 128MB-tal kisebb. Szerintem ennek a gépnek még az a 128MB rendszermemória is számít.
2010. aug. 17. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
A ramot nem lehet huzatni max lehet bele venni vagy megosztott memória illetve a ram sebességét de nem huzatnám elég az egész.
2010. aug. 17. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen VGA-nál semmi gyorsulást nem fogsz érezni attól hogy több mb memóriája van.A GPU-ja úgyse fogja kihasználni.
2010. aug. 17. 20:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, Értem. Akkor ha fel is tudnám húzni 256-ra akkor olyan lenne mint ha 128-as maradt volna?!
2010. aug. 18. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyorsabb semmivel nem lesz a videokártyád. Csak a géped lassabb a 128MB-tal kevesebb memória miatt. Valószínűsítem, hogy 1GB van alapból benne, -128MB ha annyin van a kártya (896MB), 768MB lenne 256-os kártya esetén. Az még XP-nél is komoly teljesítménycsökkenés lehet.
2010. aug. 18. 12:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Érteeem.. De nekem inkább játékra kellene a vidi kártya.. tehát semmi féleképpen nem javulna a grafika?:\
2010. aug. 18. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!