Ráléptem 130 kilóval a Macbook Air 2021-es kiadására, keményebb szőnyegen volt, lehet baja?
Figyelt kérdés
Nem volt reccsenés, nem repedt meg, de utólag keletkezhetett benne feszültség?2021. febr. 22. 13:05
1/11 anonim válasza:
Ha működik és a kijelzőn nincs sérülés, akkor nincs baja.
2/11 A kérdező kommentje:
Működik, és egy karc sincs rajta, csak nem értem, hogy nem lett baja.
2021. febr. 22. 13:26
4/11 anonim válasza:
Gondolom amint észrevetted, hogy mire lépsz rá, nem nehezedtél rá teljes súllyal. Ezért nem lett baja.
Velem is előfordult, hogy az ágy mellett hagyott laposra ráléptem.
De nem nehezedtem rá, semmi baja nem lett.
Ha a kijelző működik rendesen, nem látszik kívülről sem, hogy baja lenne, akkor nem kell aggódnod.
5/11 A kérdező kommentje:
Átsétáltam rajta... remélem nem fog egy hónap múlva magától megrepedni vagy a kijelző elromlani
2021. febr. 22. 13:45
6/11 anonim válasza:
Én ültem már rá, semmi baja nem lett.
7/11 anonim válasza:
Uhh. Hát akkor szerencséd volt.
Amúgy szerintem ha most nem látsz rajta semmi repedést, vagy használatnál bármi gondot a kijelzőn, akkor nem lesz baja.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, remélem a legjobbakat
2021. febr. 22. 13:54
9/11 anonim válasza:
Egyelőre még nincs baja, de a hajszálrepedések minden melegedésnél tágulni fognak, főleg a kijelzőben. Szerencséd volt, hogy működik.
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor előbb utóbb el fog romlani?
2021. febr. 22. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!