Ez a konfig mennyire lenne elég ? Videóvágás és hang vágásra ,képszerkesztésre
Amiket használnék és használok jelenlegi konfigomon azon semmi gond nincs vele.
De ezen a konfigon h teljesítene (laptop)
I5 2430M
GTX 570M 3GB
512 SSD
165 ért lenne ez a laptop. Sokat utazom ezért asztali így nem megoldható.
Ez nagyon rossz így. Biztos 165 ezer?? Nem inkább 65? Vagy elírtál valamit?
4 magos proci legyen mindenképp!! (Q jelölésű általában, de újabbaknál el lett hagyva (pl 8250U)). És minél újabb. Ennyiért már vannak 6-7 gen intelek is.
Maga a vágás cpu igényes. Ha effektezel, színesíted, stb, akkor az dolgoztatja a GPU-t is. Eszerint kéne megtalálni az egyensúlyt a CPU-GPU között. Alapvetóen processzort igényel jobban.
Illetve 16 GB RAM-ot el kéne érni legalább. Ezt azért a legtöbb modell tudja. Utólagosan. Mint ahogyan az SSD is valószínűleg. Ritka az 500 GB. Szóval ezeket érdemes rászámolni...
Pl: [link]
Kis AMD, csak hogy mutassam nem csak intel létezik:
Igen biztos hogy 165-ér láttam
Itt: [link]
2es válaszoló, köszönöm a terjedelmes választ és a küldött laptopokat.
Nem mindegy, mivel vágsz. A Premierenek pl ez a videókártya nem fog tetszeni.
Amúgy ez nem egy hurcolászós laptop, marhanehéz.
Ez a legrosszabb létező ajánlat az oldalon. Nem értem hogyan sikerült pont ezt kifognod 😄 Lehet elírta az eladó is. Az az 1-es nem kell oda semmiképpen sem. 65 ezer a reális ezért kb. Vagy még annyi se. És vágásra is nagyon körülményes.
Hardveraprót nézd inkább! Ott van értékelési rendszer. Jófogás a legszemetebb oldal. Még a face marketplace is jobb. Ezért linkeltem HA-ról én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!