Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a konfig mennyire lenne...

Ez a konfig mennyire lenne elég ? Videóvágás és hang vágásra ,képszerkesztésre

Figyelt kérdés

Amiket használnék és használok jelenlegi konfigomon azon semmi gond nincs vele.

De ezen a konfigon h teljesítene (laptop)

I5 2430M

GTX 570M 3GB

512 SSD

165 ért lenne ez a laptop. Sokat utazom ezért asztali így nem megoldható.

2021. febr. 21. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez már nagyon öreg cucc, szerintem ez már kevés a videóvágáshoz - még akkor is ha proxy fileokkal dolgozol.
2021. febr. 21. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez nagyon rossz így. Biztos 165 ezer?? Nem inkább 65? Vagy elírtál valamit?

4 magos proci legyen mindenképp!! (Q jelölésű általában, de újabbaknál el lett hagyva (pl 8250U)). És minél újabb. Ennyiért már vannak 6-7 gen intelek is.

Maga a vágás cpu igényes. Ha effektezel, színesíted, stb, akkor az dolgoztatja a GPU-t is. Eszerint kéne megtalálni az egyensúlyt a CPU-GPU között. Alapvetóen processzort igényel jobban.

Illetve 16 GB RAM-ot el kéne érni legalább. Ezt azért a legtöbb modell tudja. Utólagosan. Mint ahogyan az SSD is valószínűleg. Ritka az 500 GB. Szóval ezeket érdemes rászámolni...

Pl: [link]

[link]

[link]

Kis AMD, csak hogy mutassam nem csak intel létezik:

[link]

2021. febr. 21. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy át akarnak verni. Ez a laptop még az ár felét sem éri meg
2021. febr. 21. 20:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen biztos hogy 165-ér láttam

Itt: [link]

2es válaszoló, köszönöm a terjedelmes választ és a küldött laptopokat.

2021. febr. 21. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, mivel vágsz. A Premierenek pl ez a videókártya nem fog tetszeni.

Amúgy ez nem egy hurcolászós laptop, marhanehéz.

2021. febr. 22. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez a legrosszabb létező ajánlat az oldalon. Nem értem hogyan sikerült pont ezt kifognod 😄 Lehet elírta az eladó is. Az az 1-es nem kell oda semmiképpen sem. 65 ezer a reális ezért kb. Vagy még annyi se. És vágásra is nagyon körülményes.

Hardveraprót nézd inkább! Ott van értékelési rendszer. Jófogás a legszemetebb oldal. Még a face marketplace is jobb. Ezért linkeltem HA-ról én is.

2021. febr. 22. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!