Nem megy a hang ha vr szemüveggel használom a fejhallgatót, megoldás? több lenn
Figyelt kérdés
A fejhallgatóm wireless hyperx cloud stinger, és ugye usbvel kell használni, amit a pc-m előlapi usb csatlakozójára dugtam (gépház: zalman z9 neo).
Tehát ha játszom vr szemüveggel (oculus rift s) és rajtam a fejes, akkor is a vr szemüvegen jön a hang, pedig a fejhallgató be van kapcsolva, és a tálcán is be van állítva hogy az legyen az aktiv hangforrás.
2021. febr. 7. 19:04
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg a következőt. Menj be a vezérlőpultba(control panel), az alatt a hardver és hang (hardware and sound), az alatt a hangba(sound), és ott tiltsd le a rift hangszóróját. Elvileg működnie kell.
2/3 anonim válasza:
Mind a playback, mind a recording fül alatt.
3/3 A kérdező kommentje:
megvolt, nem működött. Próbáltam még hátra dugni az usb-t, de ugyse...
2021. febr. 13. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!