Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy javítsam meg?

Hogy javítsam meg?

Figyelt kérdés
Adott egy RX 580-as kártyám ami terhelés alatt (Pl. játék alatt, GPU Stress test alatt) a gép egyszerűen kikapcsol majd újraindul.
2021. febr. 19. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyen mértékű információcunami után sajnos egyetlet megoldás marad: a ráolvasás, esetleg grabovoj-számok. Vajákosokat az ezotéria topikokban találsz.
2021. febr. 19. 20:42
 2/7 elistvan ***** válasza:
A hőmérséklet mennyi a stresszteszt közben? Nem a túl magas hő miatt tilt és ezért kapcsol le?
2021. febr. 19. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Eleinte nem csinálta? Mikori a konfigurációd? Milyen tápegység van benne? Mikor volt utoljára pasztázva/takarítva? Működik a hűtés rendesen?
2021. febr. 19. 21:46
 4/7 anonim válasza:
Én arra tippelek, hogy gyenge a tápod.
2021. febr. 20. 02:48
 5/7 A kérdező kommentje:
600W-os a tápom, Chieftec. Apránként raktam össze a gépet,én hülye a kártyát vettem elsőnek, és garancia sincsen rá. Viszont a kártyát a bios sem látja.
2021. febr. 20. 07:26
 6/7 A kérdező kommentje:
A hőmérséklete 51-55 fok között van, utána kapcsol ki
2021. febr. 20. 07:26
 7/7 A kérdező kommentje:
A hűtés is működik
2021. febr. 20. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!