Melyik a jobb alaplap ?
Figyelt kérdés
Asrock H61M-HVS vagy Gigabyte H61-M S2PV.
Ha jól láttam mind a kettő 1333 Mhz-es memóriákat kezel maximum, ha nekem 1600 Mhz van, gondolom az nem gond csak visszaveszi 1333-ra ?
2021. febr. 17. 17:19
1/4 anonim 

válasza:

Nem gond, csak visszaveszi. Viszont ilyen régi alaplapokat ne vegyél.
2/4 A kérdező kommentje:
Nincs más választásom :D Sajna most csak 1155 procim van, és hát a pénz beszél...
2021. febr. 17. 17:29
3/4 anonim 

válasza:

Ugyan az H61 csipkészlet, csak márka más ha nekem kéne választanom akkor Gigabyte mindenféle képen. Asrockal elég sokszor meg gyűlt a bajom.
#1 Miért ne vegyen ilyen deszkát ? nem mindenki teheti hogy a legújabb platformra kezd el gépet építeni ahogy írta is kérdező pénz beszél..
4/4 Joell 

válasza:

gigabyte....De nézz még lapokat..biztos találsz még jókat...amugy en is épitgetek socket 775 ot meg 1156 ot es hat igen...nem egyszerü jó lapot vadászni..Én meg a videókártyátol féltem hogy lehetetlen lessz beszerezni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!