Az alábbi paraméterekkel rendelkező laptophoz milyen monitort érdemes venni, ami még probléma nélkül tudna működni?
Laptop: [link]
Otthoni munkához szeretnék monitort vásárolni, nem pedig játék céljából. Az viszont fontos lenne, hogy minél nagyobb felbontású legyen. Mivel jelenleg nem tehetem meg, hogy új gépet vegyek, arra gondoltam, hogy SSD-t rakatok a laptopomba, így talán valamivel gyorsabb lesz (bár nem tudom, számít-e valamit monitor szempontjából, nem értek hozzá)
Szerintetek Full HD vagy attól felfelé milyen felbontású monitort vinne el még zökkenőmentesen a laptopom? UHD-t esetleg? Illetve LCD panel típusok közül VA / IPS? Vagy ilyenekbe ne is gondolkodjak?
A laptopban van beépített 'monitor'. Gondolom ezért vettél laptopot..
Különben fele ennyi pénzből kétszer ilyen jó asztali gépet vehettél volna.
4096x2304 felbontást tud az integrált grafika. HDMI kimeneten 24Hz, DP-on pedig 60 Hz képfrissítéssel.
A dedikált kártya pedig 2560 x 1600 felbontást.
Gondolom nem játszani akarsz fullhd feletti felbontáson. Filmre pedig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!