Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a hűtő mennyivel lehet...

Ez a hűtő mennyivel lehet jobb mint a gyári intel hűtő?

Figyelt kérdés

Szűkös a költségvetés a gépnél sajna így drága hűtők nem nagyon férnek bele a gépet leginkább netezés,film,zene hallgatás meg néha játékra használnák.Viszont nekem nem a hűtésével van egyenlőre gond az intel gyáriénak hanem a hangjára és nem is a fordulati hangjára hanem vagy egy nagyon idegesítő kerregő hangja ami szerintem valami rezonanciától lehet.

[link]

2021. febr. 14. 12:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor hagyd, had kerregjen. Szólj neki róla, hogy ez a ventilátor ilyen, hogy a vezérhangya befészkelje magát a buksijába, aztán várd ki, amíg igénye lesz egy csendesebb hűtőre.

2021. febr. 14. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:

"haveromnak építettem"

"azt mondta neki mindegy"

Akkor meg hagyjad a csába.

2021. febr. 14. 14:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom amúgy a deepcool beférne e a házba.
2021. febr. 14. 14:48
 14/14 A kérdező kommentje:

11/

Lehet az lesz,meg még lehet meg próbálok kicsit buherálni a gyári hűtővel meg nézem,hol rezonálhat.Amúgy tök csendes gép lenne mert pwm es ventiket raktam bele.

2021. febr. 14. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!