Ez a hűtő mennyivel lehet jobb mint a gyári intel hűtő?
Szűkös a költségvetés a gépnél sajna így drága hűtők nem nagyon férnek bele a gépet leginkább netezés,film,zene hallgatás meg néha játékra használnák.Viszont nekem nem a hűtésével van egyenlőre gond az intel gyáriénak hanem a hangjára és nem is a fordulati hangjára hanem vagy egy nagyon idegesítő kerregő hangja ami szerintem valami rezonanciától lehet.
Hehe, ez 2-3 ezer forintos típus ugyanúgy zavaró hangú.
Konkrétan ezért vettem én is egy arcticot, de ez meg morog.
Legalább ennek magasabb a hűtőbordája és az lett a vége, hogy vettem egy másik 2eFt-os BeQuiet ventit csak magában, és ráapplikáltam az arctic bordára.
Úgyhogy ne vegyél ilyet. Legalább az 5eFt-os kategóriában nézelődj, ezek még ugyanúgy "hangosak".
2/
i3 10100F
1/
Nekem meg nem is az intel gyári hűtésével lenne a gondom hanem valami rezonanciától kerregő hangja van.
Ilyen csak hangosabb nekem totál idegesítő https://www.youtube.com/watch?t=137&v=z9WwujbfBX0&feature=yo..
Ezt magyarázom, hogy ez a pár ezer forintos is ugyanúgy morogni fog szerintem.
Röhögjél, majdnem ugyanezt csináltam:
Arctic Alpine 11 Rev2
+
BeQuiet! Pure Wings2 92mm PWM
Csak én nem vágtam ki a BeQuiet-et, hanem rákötegelőztem 8x.
De ez csak egy kis i5 4460 amin alapjáraton 26-28°C-osak a magok
~650 RPM-nél. Persze 18°C-van a szobában is.
Szerintem a tied megérdemel egy komolyabb hűtőt, ami tényleg csendes is.
Az Arctic zajkaraktere biztos hogy más lesz.
Az is lehet, hogy pont egy selejtes darabot sikerült kifognod, és egy másik Intel ventilátorral nem volna semmi bajod.
5/
Én raknék rá komolyabbat de egy haveromnak építettem és az így is szűk költségvetést bővítettük valamennyire ki de más dolgokat vásároltunk még hozzá úgy majdnem egy komplett gépet mondhatni,hogy csak a ház az övé amit adott többit mind vásároltuk,a monitor meg majd a videokártya kivételével minden bolti új garis.Majd meg kérdem,hogy állna egy ujj kicsit drágább hűtőhöz bár azt mondta neki mindegy ha hangos a gyári de nem tudom én egy órát ültem a kerregés mellett igaz levett oldal és előlapokkal de nekem az agyamra mászott.
6/
Nem tudom,én még sosem használtam az intel gyári hűtőjét nekem cooler master hyper 612S van a gépemben.
7/
Olvasgattam erről a felszerelési nehézségeket írták meg nem pwm-es a hűtése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!