A gépem "hiányzó NTLDR Újraindítás:CTRL+ALT+DEL" hibaüzenetet ad ki indításnál. Melyik hardver lehet a hibás?
A lemezek biztosan rendben vannak,több lemezről is próbálkoztam.A kábelek úgyszint rendben kell hogy legyenek,kettő szinte biztos,hogy nem hal meg egyszerre.
Azért halogatom a szervizet,mert van itthon két alkatrészgép,így a javítást házilag is meg tudom oldani.Az IDE-meghajtó megint csak rendben kell,hogy legyen,mert a hiba akkor jelentkezett először,mikor már win7 volt a gépen egy ideje.
Volt a lemezen egy windows ami ki lett törölve de a boot sectorban továbbra is hivatkozik rá. Szerintem a legegyszerűbb ha bent hagy 1 vinyót bios-t beállítod hogy a dvd olvasóról bootoljon, majd a telepítés során amikor feldobja hova mit szeretnél törölsz minden partíciót és létrehozol egy akkorát amit a rendszernek szánsz és full formatot választva feltelepítesz rá mindent. Ilyen üzenetet már én is kaptam, de semmi hardverhiba nem volt a gépemben. Csak kicsit szerencsétlenkedni kellett vele :D
A Linuxhoz abszolút nem értek szal arra inkább nem válaszolok :)
Ha ELSÖNEK ELMONDOD HOGY MIT CSINÁLTÁL ÉS HOGYAN
akkor tudunk segiteni :)))))))))))))
tehát én is vagy a másik is csak találgatni tud
és akár verset is irhatnánk :)
A gépem "hiányzó NTLDR Újraindítás:CTRL+ALT+DEL" hibaüzenetet ad ki indításnál. Melyik hardver lehet a hibás?
A gépet win lemezről formáztam
1 milyen win ?? 2000 ,xp, vista ? win3.1?
MAGYARUL SZERETNÉL SEGITSÉGET DE NEM MONDOD EL HOGY MILYEN WINDOWS VAGY HOGY HOGYAN ?
A gép win lemezröl let
Aza. remek.
Amúgy úgy birom ennyi gyökér 1 rakáson.
2 merevlemez. Írja is barmok!
mindkettőn próbálta a telepítést és nem ment.
cd jó mert nem állt meg :)
IDe kábelt próbálta gondolom alapból.
mi marad? Alaplap, proci, ram
általában a ram produkál ilyen hibákat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!