Hardverproblémák észlelhetők?
Ha be tudsz lépni a windowsba akkor: gépház --> rendszer --> névjegy--> itt látod a memóriát és a processzort.
De ha nem tudsz belépni akkro azt csak a BIOS-ban tudod megnézni, de ha ennyire nem értesz hozzá akkor ott nehézkes lesz megnézni.
Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-4670 CPU @ 3.40GHz
Memória mérete: 12 GB
Rendszer típusa: 64 bites operációs rendszer, x64-alapú processzor
Ennyit találtam :/
Akkor nem a gépigénnyel lesz gond az egészen biztos.
2 lehetőség van:
1. Esetleg a merevlemez vagy SSD hibás lehet. Vagy esetleg a RAM a hibás. (processzorra VGA-ra nem gyanakodnék)
2. Az a valaki valamit nagyon elszúrt a windows telepítésekor.
Nem tudom, hogy 1 meghajtó van e benne, vagy van egy merevlemez és egy SSD amire a windows van telepítve, vagy 1 meghajtó van 2 részre partícionálva.
Igazából így vakon megmondani nem lehet.
ÉN először is formáznám teljesen azt a meghajtót amin a windows van majd újra feltelepíteni. De! Eredeti windows10-et felrakni a microsoft oldaláról. (kódot kapsz harverapron 3000 Ft-ért) feltörő programokkal nem érdemes vacakolni, vírusosak is lehetnek és lassítják is a gépet. ---> ha ezzel megoldódik a probléma akkor a telepítéssel volt gond.
Ha nem oldódik meg egy tiszta normális windows telepítéssel akkor el kell kezdeni cserélgetni az alkatrészeket....egy másik RAM-al, másik VGA-val, másik merevlemez vagy SSD-vel....
a telepítő a microsoft oldaláról ingyenesen letölthető, normális kódot pedig kapsz a hardverapron 3000 Ft körül.
Mondjuk ezt amúgy is javasolnám alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!