Az nem probléma egy cpu-nak ha töbször volt le szedve?
Figyelt kérdés
Vettem egy I3 4150-es cpu-t kb hónapja de azóta is a gyári paszta van rajta ás már vagy 4x-el le volt szedve és visszarakva ebből kétszer letöröltem a pasztát magáról a cpu-ról a hűtőről nem.
(Szervizelve volt meg haveromnál próbáltam ki.)
Nem probléma nem kell vegyek új pasztát?
2014. nov. 12. 21:54
1/7 hozsoltika67 válasza:
Ez elég jó cucc de,ne szedegesd le mert az nem tesz jót neki?hűtőpaszta: [link]
2/7 hozsoltika67 válasza:
Ja és a hűtőről is szedd le a gyári vacakot is,és csak a procira tegyél borsónyit középre ,keményebb plasztik kártyával óvatosan egyenletesen elkened rajta,majd összerakod "és békén hagyod"
3/7 anonim válasza:
"gyári vacakot" háát azért azok a paszták nem olyan vacakok..
nem látjuk hogy mennyi paszta van rajta.. melegedik nagyon? ha nem akkor nem kell újrapasztázni.. de azért elárulhatnád hogy miért kellett 4x leszedni
4/7 A kérdező kommentje:
Mennyi a maximum hőmérséklet ahol még normális?
2014. nov. 13. 18:53
5/7 anonim válasza:
általában terhelés alatt kb 70 fok szokott lenni a processzoroknak az amit MÉG elbírnak.. az intel oldalán max 72fok van aminek "ajánlott" kitenni a processzort
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi figyelni fogom. De ezt le lehet tesztelni a proci tesztelővel is nem ami max terhelésre pörgeti fel a procit és mutatja a hőmérsékletét nem?
2014. nov. 13. 22:14
7/7 anonim válasza:
elméletileg lehet csak szerintem szórakoztatóbb kb 1 órán keresztül játszani mint hogy nézni hogy semmit nem csinál a gép :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!