Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van olyan program amivel...

Van olyan program amivel Windows 7-et vagy 8.1-et tudok Windows 10-re upgrade-elni?

Figyelt kérdés
A gépen most Win7 Ultimate van és lusta vagyok most teljesen újra telepíteni a gépet.

2021. febr. 9. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt tudja a 10 telepítője is, csak a 7 alól kell indítani.
2021. febr. 9. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2021. febr. 9. 23:15
 3/4 DestinyInCap ***** válasza:

Régebben, ha úgy emlékszem úgy volt, mert én is csináltam ilyen, hogyha aktivált win7-ed volt és letöltöttél minden frissítést amit csak kért a rendszer, akkor utána feldobta azt a lehetőséget, amivel tovább tudtad frissíteni win10-re.

Most inkább azt tudnám ajánlani amit a #2-es... letöltöd onnan a win10 telepítőjét, kiíratod egy pendrive-ra pl. rufusz-al, majd boot-olsz pendrive-ról és feltelepíted... de mindenek előtt ami fontos adatod van a rendszermeghajtón, azokat mindenképp mentsd el valahova, hogy a telepítés után is meglegyen.

2021. febr. 10. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:

A 2. a jó!

A Frissítés gombra nyomj rá!

Az letölti a MediaCreationTool legfrissebb verzióját,

amit ha elindítasz megcsinál mindent! (Nem kell pendrájv se hozzá!)

Ha valid a Windows7, akkor legális lesz a W10 is!

2021. febr. 10. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!