Windows 10 miért frissíti ma már 3x ugyan azt a frissítést? És mostanság mindig csak akkor frissít manuálisan rányomok a frissítésekre? (Kép)
Ma 3x rányomtam a frissítésekre és fel is telepítette 100%-ra, utána nem talál semmi frissítést, és később újra rá nyomok a frissítésekre újra ezt telepíti fel, annyira idegesít mindig nekem kell rányomni a frissítésekre, pedig automatikusan kellene telepítenie a frissítéseket.
Frissítés: [link]
én meg tegnap újraindítottam a gépet, elkezdte a kék kikapcsoló képernyőn hogy frissítések telepítése 30%..
majd mikor újra bebootolt megnéztem milyen frissítés jött ilyen későn és semmit nem írt csak a bő egy héttel ezelőttieket.
Lehet valami keyloggert telepített a Microsoft update.
Egyedül az Nvidia dobott ki frissítést de az nem úgy frissül mint a windows 10 hogy a kék képernyőjével írja nagy betűkkel hogy pl. 30%
Szerintem vissza állok Windows 7-re.
Windows 10 minden évben ezeket csinálja a nagy frissítések után, elegem lett belőle. A pendrive meg nem szereti sókat fórmázuk sokat írunk rá, és nem azért vettem hogy ez miatt menjen tönkre. Én meg nem fogom 1 évben 3x újba rakni a Windowst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!