Ez egészséges? Lent a többi
Annak a kártyának 1366x768 az ajánlott max felbontása.
De azt nem írtad, min használod.
Az i5 7400 meg egy GTX 1060-at is kihajt.
Vagyis gpu limites a géped.
¿ᴉusǝɹǝʞáɹ ǝɹʞǝzǝ ʇlnloʎuoq ʇɹéᴉW
30fps ultrán sima 1050-nel teljesen korrekt.
Ahogy írták, valódi teszteket érdemes nézni.
Én is csak azt tudom mondani, hogy a gepigeny.hu-n kiírt értékek-et nem szabad szentírásnak venni, mivel azok csak nagyjából kikalkulált értékek, szóval ezzel nem azt mondom, hogy semmi sem pontos, viszont van jópár játék pl. amiben nem annyi fps-ed lesz, mint amennyit ír az adott oldal.
A youtube-os tesztekre pedig oda kell figyelni, hogy mit írnak a kommenteknél is, mivel nem mindenki rak fel teljesen jogos teszteket, de ez kiderül ha így van. Általában ez azokra a videókra igaz és ezek szoktak néha (nem mind, tisztelet a kivételnek) ferdíteni kicsit, amiknél csak azt látod, hogy a képernyőn ki van írva hogy ebben ennyi a proci kihasználtsága, videókártya kihasználtsága.. ennyi memóriát eszik, ennyi fps van stb. ... én is volt mikor néztem egy pár teszt-nél, hogy ezt hogy hozta össze a csávó, de azoknál a kommentelők is jelezték, hogy itt valami fake.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!