DELL laptopnál mit jelenthet az RD garancia? Studio 1555 másnak is szokott kattogni?
Figyelt kérdés
Dell Studio 1555 laptop.
Azt írja a gariinfó h van rajta 1 év Parts Only Warranty, meg van 3 év RD. Sehol nem találom leírva h mi lehet ez. Telón még nem értem el őket.
Asszem a vinyó szokott kattogó hangot kiadni, meg kékhalál is előfordul vele KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR üzenettel.
2010. aug. 16. 17:24
1/4 anonim válasza:
A hibaüzenetet nem tudom, de az én Dell gépem is kattogott néha...visszavittem, megszűnt.
2/4 A kérdező kommentje:
de hova? :D
2010. aug. 16. 21:04
3/4 anonim válasza:
Budapesten garanciálisan vittem vissza. Te merre laksz?
Nálam is a hdd kattogott...
4/4 A kérdező kommentje:
szabolcs megye közepe. tőlem minden messze van, csak az a kérdés h melyik van legkevésbbé messze :)
ja meg h érdemes-e vajon foglalkozni ezzel vagy hagyjam a pic*ába
2010. aug. 17. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!