Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van erre valami megoldás?...

Van erre valami megoldás? Esetleg RAID-del megvalósítható lenne?

Figyelt kérdés
Megnéztem az 1,5 éves SSD-m állapotát, 50%-ot ír rá jelenleg, és kb 250 nap élettartam, nem tudom mennyire lehet ebben bízni, de nem is ez a lényeg, van még 3 HDD a gépben, és valamelyiket hajlandó lennék leformázni, ha esetleg meg lehetne azt valósítani, valamiféleképpen, hogy ami most van az SSD-n azt minden átmásolni a HDD-re és utána ami az SSD-re kerül azt automatikusan írja a HDD-re is. És ha netalán tönkremenne az SSD akkor a HDD-ről belehessen Bootolni a gépet.

2021. febr. 8. 09:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem, egy kisebb vita alakult ki, itt a véleményekből amivel nincs is gond, de a problémára megoldására eddig csak egy ember a 9-es írt választ, ő is csak egy kis morzsát. Kérdésem még mindig az lenne, hogy ti mit ajánlotok mi a legegyszerűbb legefektívebb.
2021. febr. 8. 21:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez friss hd sentinel, amivel nézted?

Mi alapján értékelte ilyennek? Mit ír hibának?

Mennyi adatírás történt rajta (ssd), és milyen típus pontosan?

2021. febr. 8. 21:14
 13/17 anonim ***** válasza:

ami az SSD-re kerül azt automatikusan írja a HDD-re is"

Pontosan ezt csinálja a raid1.

Bár úgy látom hogy neked minden túl bonyolult.

1 szerűbb ha csinálsz 1 mappát amiben a fontos cuccok vannak, aztán minden géplekapcsolás előtt felülírod egy másik meghajtón.

2021. febr. 8. 21:25
 14/17 A kérdező kommentje:
13. örülök, hogy neked minden olyan egyértelmű, te mindent tudsz, semmiben nem kell segítséget kérned.
2021. febr. 9. 12:00
 15/17 A kérdező kommentje:
12. Kingston SSD Manager És a HD Sentinel is ugyanazt írta, hiba egyiknél sem volt. Adatírás: 23 TB volt. (Kingston 240GB SA400S37/240G)
2021. febr. 9. 12:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Furcsa.. 80TB-t kell bírnia, szóval inkább 75% körül kéne lennie. Hacsak nem esett ki sok cella.

Miért van ilyen sok írás neked?

(Nálam 4 év és 7TB, folyamatosan cserélődnek a játékok. Torrent, letöltések hdd-n van. Lapozófájl az ssd-n, de 16gb ram mellett nem nagyon ír rá.). Valami nagyon sok írást csinált neked, és az is elég sokat elvett, de még valami nem stimmel az ssd-vel. Nem kéne így döglődnie 🤔 70% körül kéne lennie

2021. febr. 9. 20:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Egy jó ideig volt rajta 1-2 program ami eléggé húzhatta, de, hogy miért annyi az annyi arra nem tudok választ adni.
2021. febr. 10. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!