Laptop javaslatok? + monitor kérdés
Továbbtanulás miatt muszáj lesz gyűjtenem egy laptopra ami jó sok évig mellettem lesz. Programozás, mindenfajta office programok használatára fog kelleni, a játék nem célpont. Esetleg tudtok minőségi laptopokat amik feltehetőleg nem mennek tönkre egy év alatt?
Másik dolog, sosem használtam több monitort, de minimum kettőt szeretnék használni vagy egy nagyobbat, fullhd-nál nagyobb felbontásban. Mennyire megterhelő ez maga a gépnek? Remélem van nálam tapasztaltabban segítőkész emberek :) . Előre is köszi a válaszokat.
Gűjtögess, és told minél későbbre a vásárlást!
A covid után jelentősen csökkenhetnek a laptopárak. Nyáron-ősszel
proci: i5 10th gen.
ram: 8GB+
tárhely: SSD (hogy mennyi helyre van szükséged azt eldöntöd)
vga: dedikált min. 2-3GB vram (igazából csak a monitorok miatt, amúgy nem lenne fontos, ha grafikai munkát nem végzel, illetve játszol)
én így ezekre figyelnék főképp, aztán laptoptól függően, milyen a hűtése, milyen bemenetek vannak rajta stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!