Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van valami lista, hogy az...

Van valami lista, hogy az Asus milyen ramokat használ a laptopokhoz?

Figyelt kérdés
Kicsit furcsállom, hogy A-data ramot kaptam laptophoz
2021. febr. 4. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs. Össze-vissza raknak bele mindent. És ha még a márka és típus stimmel is, akkor is lehetséges, hogy a rajta levő memóriachip teljesen más. Szóval nem érdemes foglalkozni ezzel. Ha bővíteni akarsz dual channelre, akkor ezért érdemes lehet kit-et vásárolni, és a jelenlegit eladni. De be lehet próbálkozni a mostaninak társat találni... nem kényesek a memóriákra már.
2021. febr. 4. 08:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Én igazából arra gondoltam, hogy nem-e kaptam más ramot, a gyári helyett
2021. febr. 4. 08:59
 3/8 anonim ***** válasza:
aida64 megtudod nézni
2021. febr. 4. 09:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy milyen ram van a gépen, azt nem, hogy annak is kellene benne lennie
2021. febr. 4. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Márkára vagy tipusra?
2021. febr. 4. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:

A nagy cégek sok beszállítóval dolgoznak, mert egyrészt biztonságosabb, másrészt úgy is nagyjából ugyanazt a technológiát használja mindenki.

Ez pont olyan, mint hogy tv-k meg monitorok esetében milyen gyártmányú panel van beszerelve.

Azt a műszaki színvonalat amit -jelen esetben - az ASUS elvár, tudnia kell.

És attól, hogy a konzumer piacon egy gyártó nem számít csúcsnak, az nem jelenti azt, hogy beszállítóként rosszabb lenne mint a többi.

2021. febr. 4. 09:27
 7/8 A kérdező kommentje:
5# igen, jelenleg valami adata cl 22-es van benne (most nem cl 14-et vártam, de 860ezer furcsállom)
2021. febr. 4. 09:35
 8/8 anonim ***** válasza:
adata ram ? részvétem
2021. febr. 4. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!