A winchester formázás azt jelenti, hogy használt?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy laptopot, amin a win 10 van, és az eladó úr azt mondta, hogy formázva lett. Nem akartam full hülyének tűnni ezért nem mertem rákérdezni, de ez azt jelenti, hogy egy használt winchesterrel vettem a gépet?2021. febr. 3. 19:38
1/25 anonim válasza:
Volt rajta már adat, azokat "törölte" véglegesen, azaz használt, igen
2/25 anonim válasza:
Önmagában nem azt jelenti, de ő minden bizonnyal arra akart utalni.
3/25 anonim válasza:
Használt gépet vettél, akkor minden használt benne.
4/25 anonim válasza:
Lehet, hogy csak felraktak rá egy operációs rendszert kipróbálásra.
Telepítsd a HD Sentinel programot és nézd meg, hány napot működött a meghajtó.
5/25 A kérdező kommentje:
Nem, nem használtat, 419.990 Ft-ért egy zsír új Lenovot.
Nagyon kösözönöm 4-es ezt nem tudtam.
2021. febr. 3. 20:01
6/25 anonim válasza:
Igen használt a gép. De mivel nem boltból vetted ez nem is tűnt fel? A formázás azt jelenti, le lett gyalulva minden. Bár a home prnót még így is vissza lehet fejteni ha valki keni vágja.
7/25 anonim válasza:
Gyári gépet nem kell formázni, sőt 419-ért még windows is jár hozzá, egy bögyös faros lánnyal nővérke jelmezben.
8/25 anonim válasza:
XD. Ohh, hogy senki se járt informatikára közületek? A formázás nem azt jelenti,h ogy használt a gép és adatokat törölt le. :D. Természetesen adatokat is letöröl, de az egyik funkciója az, hogy megcímezi a helyeket. Amíg nem formázott egy merevlemez addig nem is tudsz adatot tárolni rajta.
9/25 anonim válasza:
a gyárból nem adják ki formázatlanul, hiszen manapság minden konyhakész
10/25 anonim válasza:
Járt hozzá windows10 is gondolom. Lehet arra utalt, hogy az előretelepített win10-et "feltette"...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!