Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kell BIOS-t frissíteni?

Hogy kell BIOS-t frissíteni?

Figyelt kérdés
MSI B550 Tomahawk-om van. Én béte bioszt nem rakok fel de a legújabb már nem béta.Letöltöm a zip fájlt,abban van 2db fájl(a txt nem kell). A másik fájl rárakom egy pendrive-ra én onnan hogyan tovább? Illetve: kell előtte formázni a pendrive-ot vagy nem baj ha van rajta más cucc is?
2021. febr. 2. 21:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam oda,hogy már egy kész gépre menne.
2021. febr. 2. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:
2021. febr. 2. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Belépsz a setupba, ott keress olyat, hogy instant flash, bios update, bios flash, vagy valamilyen flash. A pendrive FAT32-re legyen formázva, a gyökerében legyen a fájl. Ki kell majd választani a listáról és valamelyik gomb (nekem az F5, neked valószínűleg másik, ki lesz írva) megnyomására elindul a frissítés. FONTOS!!! A frissítés közben véletlenül se menjen el a tápellátás, különben soha többé nem fogod tudni elindítani.
2021. febr. 2. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:

"A frissítés közben véletlenül se menjen el a tápellátás, különben soha többé nem fogod tudni elindítani."

De. :) - csak kicsit bonyolultabb dolog lesz.

2021. febr. 2. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!