Lenovo Thinkpad T60 hogy lehet a bios-t frissíteni?
És azt írják neten, hogy az újabb biossal menni fog az új proci?
Linkeld az infókat erről!
Írd meg a géped specifikációit, különös tekintettel a chipsetre!
És az új procibtípusát!
https://www.youtube.com/watch?v=5hvkQTKpdbc
A leggyengébb gép, specifikáció szerint. T2400-as proci van benne,és vettem bele T7600-at, videókba is ezeket látom.
A bios verzióm 1.07
Intel Graphics Media Accelerator 950 (Intel 945GM) - integrált grafikus chip
Ez van benne.
Oké, akkor így jó, így van értelme.
Hol akadsz el?
(Meg látom van külön widescreen változat. Akkor neked ez a sima van?)
Igen nekem 4:3 as síma van.
Ott akadok el hogy:
Letöltöm a 2.27 iso fájlt,megcsinálom bootolható pendrive-ra,arról bootolok de nem csinálja meg.De lehet nem is így kell csinálni, itt akadok meg.(Este leszek otthon, csak akkor tudom próbálni a segítségeddel köszi előre is!
Próbáltam simán telepíteni is de akkor kiírja hogy (Angolul) nem talál valamilyen fájlt.
Aztán próbáltam bios-ból pendrive-ról, win 10 32 bit volt rajta, de már azt is letöröltem gondoltam hátha bekavar valamit, most üres a gép.
Nem vagyok egy nagy szaki sajnos!
Hát jó gyökér módszert találtak ki a bios frissítésre, az biztos. Én is csak nézem a leírást, de nem értem, hogy mit akarnak... 😃
Nem tudok segíteni így fórumon keresztül sajnos.
A figyelmeztető üzeneteket betartod? Tehát ne legyen dokkolóban, de legyen töltőre dugva? Meg a többi...
Ha nem találja a fájlt, akkor próbáld meg a C gyökérmappába rakni. Leginkább kerülj mindent, ami ékezetes mappa lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!