Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplapi hdmi aljzat mennyire...

Alaplapi hdmi aljzat mennyire strapabíró? És a DVI?

Figyelt kérdés
Ha napi 2 kihúzás-bedugás vár rá, akkor meddig él kb biztosan? Hordozható gép az áldozat egyébként.
2021. febr. 2. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom, hogy a legjobb dolog, ami velük történhet, de ha ésszel használják, és nem vadbarom módjára dugják ki-be, akkor azért valószínűbb, hogy a gép előbb avul el, mint hogy a csatlakozónak baja legyen.

Én 10 éve vagyok iskolai rendszergazda, és ez alatt egy notebookkal találkoztam, aminek a HDMI csatlakozója ment tönkre. A DVI meg talán még strapabíróbb is, mivel roobsztusabb képződmény, mint a HDMI. Bár ez csak feltevés, nem tudom hitelesen megerősíteni.

2021. febr. 2. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy hosszabbító? Lehet van rövid is.
2021. febr. 2. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy HDMI toldó.
2021. febr. 2. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy HDMI toldót betennék, mert nem igazán szeretik a ki-be húzogatást.
2021. febr. 2. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:

De hordozva is van, nem? szóval az sem túl jó, ha feszül a táskában a bedugott toldóval.

Annyit lehet tenni, hogy használod, amíg megy. Ha gond lesz vele, akkor még javítható. Nem bonyolult leforrasztani, újat felrakni. Csak költséges...

DVI valóban robusztusabb. Sokkal nagyobb felületen csatlakozik az alaplaphoz, vastagabb szálakkal, erősebb forrasztással. És magában a csatlakozóben is jól el vannak különítve a szálak.

[link]

2021. febr. 2. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:

jaaa... kék: vga/dsub

fehér: dvi

fém fényes: hdmi (vagy akár displayport is lehet, az is ilyen.)

2021. febr. 2. 21:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Van 90 fokos HDMI toldó, ez a legjobb megoldás szerintem. [link]
2021. febr. 3. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!