Ha nem szempont az online játék megéri még 2021-ben RGH-s Xbox 360 konzolt venni ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 15:28
1/5 anonim válasza:
Nagyon sok mindentől függ. A régebbi játékokkal korlátlanul tudsz játszani kevés befektetéssel. A Mai legfrisebb játékokkal ne számolj, ha neked ez így megfelel, akkor persze, megéri
2/5 anonim válasza:
Attól függ mivel akarsz játszani. Rengeteg játékot tudsz ingyen telepíteni rá, de kb csak 20017 előttről :D
3/5 Joell válasza:
jó kis konzol mai napig..ár érték arányban meg végképp..grafikailag is modern még
4/5 anonim válasza:
Mindenképp megéri venni,nekem is van,csak túlmegelszik,olyan a hangja mint egy turbina.
5/5 anonim válasza:
Bluerex, nahát nekem is ez van. Csak amikor beindítom akkor nekem BRÚÚÚMOG MRÚÚÚMOG
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!