Milyen asztali számítógépet javasolnátok?
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék asztali számítógépet vásárolni, első sorban munka gyanánt AutoCAD, V-Ray, Photoshop programok használatára, másodsorban játékra.
Figyelembe véve a jelenlegi helyzetet, tudnátok ajánlani egy konfigurációt számomra? Esetleg abban tudnátok segíteni, hogy hol lenne érdemes vásárolnom,
Kizárólag a PC érdekel, monitorral, egyebekkel rendelkezem.
Bruttó 600 ezer forintot szánok rá körülbelül.

Valami jó minőségű gépház, ami tetszik, és rácsos az eleje (mondjuk szerintem egy SG1 bőven megteszi)
Innen egy Tier A-s táp (mondjuk a Bitfenix Formula): [link]
Egy jó alaplap innen (mondjuk B550 Tomahawk): [link]
Ryzen 7 3800X(T)/5800x, attól függ, mi fér bele a keretbe
Valami szemtelenül nagy léghűtő: Én Noctua b*zi vagyok, szóval nálam NH-U12S / D15s / D15, de mondjuk a Be Quiet Dark Rock / Dark Rock Pro is nagyon jó.
G. Skill Aegis 2x16 GB DDR4 3200MHz
Kingston 250 GB / 500GB / 1 TB A2000, attól függ, mekkora kell neked
Toshiba / WD 2 / 3 / 4 TB merevlemez(ek), attól függ, mekkorát akarsz, illetve szeretnél-e RAID 1-et (ugyanaz van a 2 HDD-n tükrözve, kétszer olyan gyors róla az olvasás, mint alapból)
Videókártyát nem tudok ajánlani, iszonyatosan túlárazott az összes, már ha éppen lehet őket kapni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!