Melyik a legjobb asztali számítógép?
Figyelt kérdés
Programozásra, kódolásra, videószerkesztésre, videójátékozásra, hétköznapi használatra kellene. Én a mac pro-ra gondoltam, de ezen az oldalon elég rossz kritikákat olvastam róla.2021. jan. 25. 21:12
1/1 anonim válasza:
"Hétköznapi használatra" a Mac pro szerintem túlzás (. Pont valamelyik nap láttam róla videót, hogy az új M1 chipes Mac Mini elég pöpecre sikeredett, szerintem érdemes lenne neked is megnézned.
Kritikákat pedig szerintem inkább ne ezen az oldalon olvass...sok olyan ember van itt(tisztelet a kivételnek), aki csak azért fikáz valamit mert nincs rá pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!