Lehet, hogy meghibásodott a ramom?
Figyelt kérdés
Szóval, vettem 2x8gb ddr4 3200mhz-es ramot, de ezek alapból nem voltak 3200mhzn ezért biosban beállítottam az xmp profilt, hogy 3200on menjenek, és néha játékok közben elmegy a kép egy pár mp-re, már vissza állítottam az alap beállításokra de még mindig csinálja, ez lehet ennek a következménye? (Egyébként az alaplapom támogatja a 3200mhz-t)2021. jan. 30. 15:26
1/2 anonim 

válasza:

Nem hinném. Ha a RAMmal lenne a gond akkor nem másodpercekre menne el a kép, hanem összeomlana a rendszer.
2/2 anonim 

válasza:

Nem ram hiba van ott, de kár túltolni a ram húzásnak elég minimális értéke van, ha nem századmásodperceken belüli számításokon múlik a dolog. Én a 2400-as ramjaimat cseréltem 3200-ra, ugyan az a konfig és semmi különbség nincs egy játékon belül sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!