Az internetes rádiók közül melyik alkalmas leginkább a klubrádió vételére?
Figyelt kérdés
Ár-érték arányosan. Aki már használja legyen szíves ossza meg a tapasztalatait.2021. jan. 28. 14:13
2/7 anonim válasza:
Én sem értem a kérdést. Milyen internet rádiót akarsz? Csak elindítod gépen, telón, tv-n akármin a rádió linkjét, és megy.
3/7 anonim válasza:
Gyanítom önálló, Internetes rádióstreamek hallgatására alkalmas készüléket keres (olyan helyre, ahol van Internet-elérés, de nem akar ezért külön számítógépet/laptopot/okostelefont üzembe helyezni - például nyári konyha, műhely) a 2020 szeptember 5-én megszűnt T-DAB+-adás ( [link] ) helyettesítésére.
Kérdező: olyan eszköz kell, ami:
* képes MP3 streamek kezelésére (a klubrádió 96 és 32 kbps-os MP3-streameket ad)
* be lehet állítani egyedi című adásokat (nem csak egy listából elérhetőeket, mert lehet, hogy az nem tartalmazza a klubrádió adását)
én amit találtam az Árukereső ajánlatából:
az alábbi:
a magyar nyelvű kézikönyvében
olvasható, hogyan kell beállítani az egyedi címeket.
4/7 elistvan válasza:
A legolcsóbb egy régebbi androidos mobil gondolom van a fiók mélyén vagy a családban, a magyar rádiók android appot letöltöd kikeresed a rádiót, kihangosítod a telót és meg van oldva.
5/7 A kérdező kommentje:
Olyan készüléket keresek amelyik konyhában, műhelyben stb. önállóan képes vezeték nélküli router hatáskörében a rádió vételére.
2021. jan. 29. 09:44
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. jan. 29. 22:49
7/7 Pityus53 válasza:
A régebbi androidos telefonomon a play áruház nem ajánlja fel a"Zebra" alkalmazást. Melyik alkalmazás az, amelyikkel jól lehet hallgatni az élő adást? Az ügyintézésre használt telefonomon, felajánlotta a "Zebrát", telepítettem és működik is, de ezt a telefont nem erre akarom használni. Melyik alkalmazást javasoljátok a sok app közül, amelyik stabilan működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!