Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csak fekete képet ad a...

Miért csak fekete képet ad a videókártya?

Figyelt kérdés
Egyszer csak hirtelen fekete kép kaptam játék közben. Azóta semmire nem reagál. A ventillátor pörög és minden stimmel, csak képet nem ad. Talán egy régebbi előzménynek is köze lehet hozzá. Még 3 hónappal ezelőtt ugyanúgy játék közben zöld, valamint kék csíkok és kockák jelentek meg a gép indítása után 15-20 perccel. Eléggé érdekes volt. Pár napig ezt csinálta, de utána "magától helyrejött" és eddig nem volt baja. Videókártyát nem tudok most venni, mert nincs és ami terítéken van használt piac, hát inkább hagyom.... Egyáltalán menthető a kártya?

2021. jan. 27. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen kártya ? nem forro véletlen?
2021. jan. 28. 01:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem először ellenőrizz le minden kábel csatlakozást(tápkábel, képátviteli kábel) igazítsd meg őket, esetleg húzd ki a kábeleket, fújj be a csatlakozókhoz, hátha csak érintkezési hiba egy porszem miatt. Általában ez okozza a színesen villogó képet, és is jártam már így.

Ha ez sem jön be, akkor próbáld meg az alaplapra kötni a monitort, és processzor integrált videokártyáját használni, és a neten részletesen utánanézni a kártya nevével, hátha egy típushiba lépett fel, amire van megoldás.

2021. jan. 28. 06:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Vedd ki a RAMokat radirozd meg az arany érintkezőket majd resrtart.
2021. jan. 28. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!