Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha ezt megveszem az új termék?

Ha ezt megveszem az új termék?

Figyelt kérdés

[link]

Van ez a fejhallgató, viszont alatta, ott van hogy 16.990 ért kapok használtat, viszont én újat szeretnék.

Ha 24 ért megveszem az zsír új?

2021. jan. 27. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet már egyszer kivolt bontva, egyből vissza vitték stb.
2021. jan. 27. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen. Ezt már valaki egyszer a fejére vette valószínűleg. De csak egyszer... szerintem megéri. Én vettem sok ilyen újracsomagolt cuccot. Sosem csalódtam. Egyszer ráfingtak, attól még nem veszít az értékéből. A fing elszáll...
2021. jan. 27. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Mármint az újracsomagolt. Amit újnak írnak az zsír új. De megéri az újracsomagolt is
2021. jan. 27. 16:29
 4/8 A kérdező kommentje:

De alatta van 16 ezerért arra rá van írva hogy újracsomagolt.

Viszont a 24 ezres az gondolom új, mert nem volt ráírva hogy használt lenne stb

2021. jan. 27. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen. Az új. De az újracsomagolt megéri. Én azt választanám.
2021. jan. 27. 16:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát én inkább biztosra megyek, amúgy is újat szerettem volna, és félek hogy az újracsomagolt karcos lesz stb.
2021. jan. 27. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha karcos, akkor egyszerűen csak elállsz a vásárlástól. 14 naptári napig megteheted. Sőt talán emagnál van 30 nap? Vagy csak volt?
2021. jan. 27. 19:06
 8/8 DestinyInCap ***** válasza:

Ha neked csak fejhallgató kell, akkor inkább stúdió fejhallgató-t vennék ennyiből (Audio-Technica vagy Sennheiser), mellé pedig egy jó minőségű SPC Gear xy mikrofont, vagy ugyanúgy Audio-Technica.

Tapasztalataim szerint amit linkeltél Razer Kraken fejhallgatót nem valami jó mikrofonja van... inkább ezt a fejhallgatót tudnám ajánlani, hogyha hasonló árban szeretnél vásárolni.

Link.: [link]

2021. jan. 27. 19:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!