Boostoltam 1hete a gpu-mat minden rendb. működött 4-5napig.de egyszer ki crasheltem és azóta nem jó(minden laggol)valaki tudná mi a hiba?
Figyelt kérdés
Warzoneoztam akkor és 8gb rammom és ezért picit feljebb raktam(nem tudom milyen megondolásból)gép adatai:_i-5 7600k,geforce 1050ti,8gbram,master watt 600 lite,masterairpro4 a többit sajnos nem tudom2021. jan. 25. 20:44
1/5 anonim 

válasza:

Igen, az a hiba, hogy boostoltál. Apu megveszi, összerakod, játszol. Mit nyúlkálsz hozzá ha csak tönkreteszed?
2/5 A kérdező kommentje:
figyelj ide mindenki követ el hibát én csak szerettem volna többet kihozni a gépből hidd el utána néztem a dolgognak.. de csak saját magadat minősited hogy ilyenek irkálsz én helyedben elszégyelném magam
2021. jan. 25. 20:52
3/5 anonim 

válasza:

Állítsd vissza alap beállításokra.
4/5 A kérdező kommentje:
Már újra telepítettem a gépet azóta
2021. jan. 25. 21:31
5/5 anonim 

válasza:

Nem kell gondot okozzon, ha húzod a vga-t. Ezek már biztisra vannak csinálva. Ha megmekkent, akkor az amúgy is megtörtént volna. És nem a teljesítménye esne vissza, hanem mindenféle anomáliákat látnál a képen (artifact), vagy éppen semmit.
Itt más gond van.
Próbáld ki másik gépben is a kártyát! Figyeld a hőmérsékletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!