Szerintetek megvegyem az alábbi procit?
Kinéztem ezt a processzort:
CPU Intel Pentium Dual-Core S775 E5300 2,60GHz 2MB Dobozos (800MHz FSB)
19000 FT-ért, nem tudom, hogy érdemes-e megvennem.
Ehhez a géphez lenne:
512 MB ATI Radeon X1650
2x512 MB RAM
100 GB-os winchester
valamint a lecserélendő proci- Intel Celeron 2,56 GHz
Főleg a windos 7-hez kellene, hogy elmenjenek rajta a játékok normális grafikai beállításon.
Hát abból tényleg k*rva sok mindent tudunk leszűrni, hogy MSI alaplapod van... :S
MI A TÍPUSA ????!!!!!
Akkor egy új alaplap is kéne... Hát ez nem lesz olcsó.
Amúgy a jelenlegi alaplapom:
MS-6788
Köszönöm a segítséget :)
Az Intel 865PE Chipsetnek semmilyen dupla magos processzor támogatása nincsen. Ráadásul az s478 -as foglalatra nem is készítettek dupla magos procit.
Ennek a konfigurációnak a "fejlesztése" értelmetlen pénzpocséklás. Javaslom a teljes cserét. (Legalább is: alaplap, CPU, RAM, VGA és nagy valószínűséggel táp mindenképp). Bár jobban megérné, ha ehhez a konfighoz már nem nyúlnál, hanem meghagynád magadnak, vagy eladnád, és egy teljesen újat vennél helyette.
A VGA még nincs 1 éve, hogy megvettem, nem szívesen cserélném le.
A táp is 2 hónapja lett cserélve, mert a másik egyszerűen leállt. Viszont, megnéztem a proci hőmérsékletét, ami 52 °C volt sima netezés közben, ami szerintem magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!