Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Összeraktam egy gépet:

Asus P5B deluxe Wifi

2*2Gb DDR2 667Mhz CsX Ram

Radeon HD 4850

160Gb Sata Hdd

160Gb Ide Hdd

Lg Dvd író

Be Quitet Pure Power 11 400w

P4 2.8Ghz Prescott

Jelenség:bekapcsoláskor ventik pörögnek, a speaker is egyet csippan,az asusos post képernyő megjelenik,az egérnek ég a lámpája,tehát kap áramot,viszont a billenytyűzetnek nem ég még a lámpája sem,ezért nem tudok belépni a biosba,hogy ott boot sorrendet beállítsak.Már több USB portban is kipróbaltam,sőt egy Ps2 to usb átalakítóval is,ugyanaz a jelenség.A post képernyő kb. egy percig világít,majd elsötétül. Szerintetek mi lehet a hiba?

2021. jan. 21. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Rossz a billentyűzet?
2021. jan. 21. 17:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Írtam nem,másik gépen teljesen tökéletes.
2021. jan. 21. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez lehet táp, alaplap, processzor, memória. Azért egy Pentium 4 egy húsz éves processzor, egy ilyen és az alaplap sem tart örökké. Nem lehet megmondani, mivel ilyen régiek az alkatrészek alapból azt mondanám hogy cseréld mindegyiket. Nézd meg az alaplapot púpos kondenzátorokért, próbáld ki másik táppal ha tudod.
2021. jan. 21. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:

A táp új, az alaplapot hardverapróról vettem, szemre nem púposak a kondik. Amúgy ez egy második gép lenne XPs nosztalgiára, és linuxxal való ismerkedésre.

Ui: majd PS" es billenytyűzettel is kipróbálom, mert hallottam, hogy a régebbi alaplapok csak a windows betöltődése után tudják kezelni az USB-s billenytyűzetet.

2021. jan. 21. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!