Egy gamepadnél, melyik kicsi kávbel fleelős a LED ért?
Figyelt kérdés
Van egy telibeb@szott gamepadem, amit már vártam, hogy megjöjjön. Erre bedugom, és olyan szintü kék led fogad, hogy megfájdul a szemem. És még nem is játszottam egy percet sem. IDegesítő: Használhatatlan.
Ha valaki tudja, hogyan kell megszüntetni, azt megköszönném. Próbáltam letakarni, de kevés a hely, hogy celluxal mind a négy ledre rátegyek valamit.
Szóval négy kis led van. Próbáltam eltörni, de nagyon pici. Valaki esetleg kicsit ért ehhez? Négy kábel van, zöld, fehér, fekete, és piros.
Melyiket szakítsam el, hogy ez a hülye ledvilágítás megszünjön?
2021. jan. 21. 11:21
1/4 anonim 

válasza:

El kell, hogy szomorítsalak, de az USB már nem úgy működik, hogy pontosan megvan, hogy melyik vezeték melyik alrendszerért felel. Van két tápvezeték, meg két adat, bármelyiket kiiktatod, az egész periféria használhatatlan lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Áh. Az szívás. Rendelhetek másikat. Zavaró. Köszönöm azért.
2021. jan. 21. 11:32
3/4 anonim 

válasza:

Márpedig a szigszalagon kívül sajnos nincs más megoldás. Ha szétszeded és kikötöd a ledeket buktad a garanciát.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom kikötni a ledeket, amúgy meg nem volt olyan drága, hogy ezen görcsöljek. Valami 4 ezres gamepad, csak mivel ilyen óccsó' ezért a ledek is belevilágitanak a pofámba.
2021. jan. 21. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!