Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Másfél éves HP laptopom...

Másfél éves HP laptopom akksija baromi gyorsan merül. Szerintetek mitől lehet?

Figyelt kérdés

2019 őszén vettem szaküzletből vadi újan egy 3 akksi cellás HP laptopot, de sose volt igénybe véve olyan nagyon. Konkrétan Office alkalmazásokon és Chromeon kívül nem is nagyon nyitok meg rajta semmit, az uTorrent fut egyedül még rajta. Kb 3-4 hónapja vettem észre, hogy 20% körül random leesik 0-ra, és kikapcsol, de az is nagyon hullámzik. Van, hogy ugyanolyan használat mellett 2 óra alatt kidöglik, de van hogy 4, nem találtam rá okot miért, még az akkumuláto teljesítményt se változtatgatom, mindig közepesen van. Nem szoktam mindenféle baromságot rátöltögetni, a vírusirtóm is jó, és a háttérben se nagyon szoktam engedni hogy fussanak programok. Lentebb linkeltem a laptop specifikációit. Ötletek?

[link]

2021. jan. 20. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Hibás
2021. jan. 20. 22:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Az akkumulátor kezd bedögleni benne, valamelyik cella a végét járja. Ha garanciás még a gép, akkor egy kérdést megér, hogy az akku ilyen mértékű romlása az eltelt időre vetítve garanciális ügyintézésnek minősül e.
2021. jan. 28. 09:17
 3/3 CspCsj ***** válasza:

Szeretném ha lenne minden alkatrészen egy dátum, hogy mikor fog meghibásodni, de ugye ezt nem lehet előre tudni.

Egy-egy cella bármikor meghibásodhat, ami után működés közben időnként hirtelen nagyot esik a feszültség, és kikapcsol a gép.

Egyébként az akkukra általában fél év a garancia.

(nézd meg a garancialapon/jótállási jegyen/számlán)

2021. márc. 3. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!