Milyen processzort használsz?

Intel i3-10100F. Hihetetlen, hogy pár éve az i5-4590-emet használtan jóval drágábban vettem mint amennyiért ez a proci megy újanon.
Játékra és egyetemre használom leginkább. Az utóbbi tartalmazza a mysql workbench és android studio-t.
Igazából csak ugródeszkának vettem, mert amikor gépet cseréltem épp felment egy 20%-al a 10400 ára, és gondoltam majd pár hónap múlva leváltom az i3-at. Hát igazából nem hiszem, hogy most egy jó ideig lecserélem, mert konkrétan számomra mindenre elég, sehol sem érzem kevésnek. Most én ezzel el leszek 1-2 évig szerintem.

I7 3770k. Igazából mai napig el elvagyok vele de már eléggé érika csere. Játék és alapfelhasználások de majd tervezek videókat csinálni és azok szerkesztésére külön jó lesz a plusz lóerő.
#11 Nem olyan hihetetlen ez. Ezt hozza a versengés. A 3. generációs Threadripperek után az Intel konkrétan elfelezte a workstation I9 procik árát miután a leggyengébb Threadripper is hülyére verte a legerősebb 18 magos I9 et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!