Hol lehet kapni itthon GTX 1080Ti-hez külön hűtést, milyen oldalon?
Figyelt kérdés
Amiket az arukereso.com kiadott azokon alig lehet találni VGA-ra való hűtést, tud valaki magyar oldalt ahol lehet venni rá hűtést, mert a Founder's Edition radiál hűtése sajnos kevés,
köszönöm!!!
2021. jan. 19. 16:39
2/4 anonim válasza:
Válogass kedvedre:
Nekem is egy ilyen van egy sima 1080-on, nagyon bevált. Csak ajánlott mellé RAM sünöket is venni, ha már úgyis cserélsz. Rézből a legjobb, de az alu is rendben van.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, találtam közben, köszi mindenkinek ,csak kicsit drágállom, meg nem tudom hogyan szereljem majd fel, de youtube-on keresgélek. mennyire hűti ez le vajon? Ez a Founder's Edition, tehát a gyári legmagasabb órajelű.
2021. jan. 19. 18:47
4/4 A kérdező kommentje:
Mind1, már tárgytalan.
2021. jan. 19. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!