Átlagos otthoni felhasználásra jó lenne? ASUS PRIME B450M-A AMD Ryzen 3 PRO 4350G Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 3200MHz Cooler Master MasterWatt Lite 600W Cooler Master MasterBox Q300L Samsung 970 EVO 500GB M.2 Wd blue 2tb
Nahh. Ideértem én is. Elég jól tisztul a kép az első benyomások után.
Az az igazság, hogy egy 250w-os táp is elég lenne 😃 Egy ilyen gépnek egyszerűen nincs fogyasztása.
Értelmes minőségben sajnos ilyet nem gyártanak valamiért (brand gépekben szokott előfordulni... apropó, brand gép. Átgondolandónak tartom azokat is). Szóval a 15 ezres kategória az ajánlott így is a tápból.
Milyen keretet gondoltál a projektnek?
Van bármilyen speciális igényed? Pl hogy extra halk legyen? Vagy méret ügyileg bármi?
Mivel ott a kezedben a videokártya, ezért én is felesleges vételnek gondolnám az IGP-s procit. Mint írtam, az első számú javaslatom egy használt brand gép.
2. Számú egy laptop alapú konfig (főleg amd), de ez függ attól, hogy akkor 0-24 üzemről van-e szó, tehát torrent,mint torrent szerver? Nameg a filmezés... ez teljesértékű HTPC? KODI-val gondolod használni? Mert akkor ez az ötlet sem biztos, hogy jó.
És csak 3. Számú az új épített gép. De tényleg kell tudni, hogy mi a prioritás, mi az elvérés,mi a keret. Egyelőre még sok megoldás lehet jó.
Az AMD RADEON 6 ugyanúgy alkalmatlan netezés,filmezésen kivül másra mint az INTEL UHD 630 ahogy láttam.
Ha GTX 750TI beadja a kulcsot, akkor vegyél külön kártyát, ha kell a nagyobb teljesítmény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!