Levettem a procihűtőt, mert nem fért be a ram, újra kell pasztázzam a procit?
Figyelt kérdés
Ryzen 5 1600AF gyári hűtő, gyári paszta volt rajta.
Most így raktam vissza, nem töröltem le a pasztát meg semmi, alapjáraton 45 fok , aida64 stressz teszten 10 perc után 84 fok.
2021. jan. 13. 18:39
1/10 A kérdező kommentje:
Hát ez eldőlni látszik, 94 fokra is felment, holnap megyek veszek pasztát :)
2021. jan. 13. 18:45
4/10 A kérdező kommentje:
Nézek holnap valamit :D mert ez így gatya
2021. jan. 13. 18:51
5/10 anonim 

válasza:

Ha leveszed akkor mindenkép érdemes pasztázni.
6/10 DestinyInCap 

válasza:

Én Thermal Grizzly Kryonaut-ot használok már pár éve... nincs rá panaszom.
7/10 anonim 

válasza:

kryonaut és MX-4 jók, én is ajánlom mindegyiket
8/10 DestinyInCap 

válasza:

Ha nagyon nagy hőmérséklet csökkenést szeretnél elérni, akkor viszont ajánlom a "Thermal Grizzly Conductonaut" hővezető pasztát. Viszont ezzel ha kezdő vagy, akkor piszkosul oda kell figyelni, mert ez vezeti az áramot. Alumínium felületre tilos rakni és nagyon oda kell figyelni, nehogy félre menjen akár egy nagyon minimális mennyiség se. Csakis Réz és Nikkelezett felületen szabad használni.
9/10 A kérdező kommentje:
Valami Nevis noname fos ment rá a prockóra :D alapjáraton 36 fok lett a proci, max terhelés alatt 20 perc után 77 fok, tökéletes.
Sajnos csak ilyen volt a boltban, MX-4-et szerettem volna leginkább.
2021. jan. 14. 14:26
10/10 DestinyInCap 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!