A kb. 5 hónapja vásárolt egerem gyakran magától felengedi a lenyomva tartott bal kattintást (drag+drop) - garancia/csere?
A fenti probléma rohadt idegesítő, van mikor a Windowsban mappák közti húzogatásnál is előjön, de a legrosszabb mikor a videoszerkesztő programban csinálja ezt (ott ugye gyakran kéne ez a megoldás).Paintben való firka/íráskor egyértelműen látszik, hogy kimaradnak részek.
Néha olyan mintha megszűnne, máskor ritkán de jelen van, megint máskor pedig borzalmas...
Kipróbáltam egy másik PC-n, ugyanez volt a helyzet, szóval gondolom az egérrel van gond, és bár nem sok esélyt látok rá, hogy lenne megoldás erre, azért gondoltam rákérdezek itt.
Ha pedig a garanciát kell használnom: a csere opciót válasszam? Mivel jár ez általában, vissza kell küldenem az egeret a saját pénzemen és küldenek egy másik ugyanilyet? (sry, még nem nagyon kellett garanciát használnom) - a bolt oldalán a garanciánál egy "Jegyzőkönyv" van, amit ki kell töltenem az adataimmal.
/Az egér egyébként SPC Gear Lix+, op. rendszer Windows 10 64bit./
Köszi!

Ez nem túl bíztató... ezért is gondoltam a "csere" opcióra inkább (egy legördülő menüben lehet választani javítást és cserét) - meg egyébként sem hiszem, hogy ha ezt tudnák/megérné javítani. Lehet inkább emailt írok nekik először, hogy tudjam mire számítsak.
Köszi a választ.

Valószínűleg a gomb hibásodott meg. Ezt lehet tudják javítani úgy, hogy kiforrasztják a régit, meg be az újat, de lehet cserélik az egész belsőt.
Egyébként 2021 január 1. óta változtak a fogyasztóvédelmi törvények, szóval nem kell attól tartani, hogy hónapokig nem lesz egered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!